Kirkelige handlinger

I Avedøre kirke foretages der årligt

• mellem 60 og 100 dåb,
  • omkring 50-90 konfirmationer,
  • omkring 12 vielser eller kirkelige velsignelser af borgerligt indgåede ægteskaber
  • mellem 60 og 100 bisættelser eller begravelser fra kirken eller fra Risbjerg kirkegårdskapel.

Vi opfatter de kirkelige handlinger som vores kerneydelse, hvor vi gør alt hvad vi kan for at gøre den kirkelige handling til en god begivenhed.

Alle, der bor i Avedøre sogn og er medlem af Folkekirken kan uden betaling gøre brug af den kirkelige handling i Avedøre kirke.

På de følgende sider kan du bl.a. finde svar på følgende: Hvad skal jeg gøre, når mit barn skal døbes? Hvornår er der konfirmation? Hvad siger man egentlig ja til, når man bliver viet? Og hvad sker der, når nogen skal begraves?

I forbindelse med kirkelige handlinger kan Café hjertetræet benyttes til fx brunch, kaffe efter begravelse eller reception ved bryllup. Se under kirkens café for mere information og bookning.