Babysalmesang

Hver torsdag formiddag er der babysalmesang i Avedøre Kirke for de helt små børn fra 0 til 1 år og deres forældre. Her synger vi synger kendte børnesange og salmer.

Det nærvær der kan skabes gennem sang og musik er en helt særlig oplevelse – både for de helt små og for deres forældre. Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles. Vi bruger kroppen gennem sang og leg i Avedøre kirkes dejlige lune kirkerum.

Til sangene bruger vi blandt andet rasleæg, tørklæder, faldskærm, stofdyr og kigger på sæblebobler til rolig musik. Kom og vær med til en hyggelig formiddag med sang og leg.

Babysalmesang er om torsdagen fra 10.45 til 11.15 i kirkerummet og varetages af kirkekulturmedarbejder Rikke Strandgaard og organist Wentz Reibergs. Kom gerne fra kl. 10.30, så du kan nå at pakke barnet ud af barnevognen, hilse på de andre og evt. lege lidt.

Efter babysalmesangen kan du blive og drikke en kop kaffe og få et stykke brød i menighedssalen sammen med de andre børn og forældre.
Har du spørgsmål, så kontakt Rikke på 21 16 27 76

Kirkekulturmedarbejder