KFUM-spejderne i Avedøre

Det er med stolthed, at vi fra KFUM-spejderne i Avedøre banker på for at fortælle lidt om verdens fedeste spejderliv. Du har måske hørt om spejdere, fra din far og mor, dine bedsteforældre eller dine venner. Alle har sin helt egen opfattelse af, hvordan det er, at være spejder. Vi vil gerne fortælle en lille bitte smule om godt kammeratskab, sjov, mærkelige løb, og masser af oplevelser i den natur, der omgiver os. Men lad os slå det helt fast: Spejderliv skal du opleve selv, så hvis du er frisk og har lyst til nye udfordringer, så kom ned og besøg os. Der er altid plads til dig hos os.

Ulvene (7-11 år): mødes mandag fra kl 17.30-19 i Avedøre Kirkes kælder.

Storspejdere (12-17 år): mødes torsdag 19-21, i Bymuren 125

KFUM-Spejderne i Avedøre har været aktive i Avedøre Stationsby siden 1978. Vi har tilknytning til Avedøre Kirke og har eget lokale i Bymuren 125. Begge dele er vi stolte af og glade for. Vi er i dag 2 enheder - Ulvene og storspejderne. Hver enhed ledes af voksne ledere, som styrer de ugentlige møder, de spændende weekends og de fede sommerlejre.

Hvert 5. år er vi på korpslejr - hvor vi sidst var over 15.000 samlet på en uges lejr!

Vi er ikke som de andre, vi er noget for os selv. Hos os er der gang i den - til hvert eneste møde - og du får selv lov at være med hvor det sker, og det uanset om der er fut i fejemøget til møderne, eller når vi brænder 2 kæmpestore grantræer af til lejrbålets knitrende flammer!

Vi kunne skrive bøger om, hvor fedt det er at være spejder, i stedet lader vi disse fotos "tale for os".

Ulvene (7-11 år): mødes mandag fra kl 17.30-19 i Avedøre Kirkes kælder.

Storspejdere (12-17 år): mødes torsdag 19-21, i Bymuren 125

Nu er det op til dig at komme ned og besøge os.

Gruppeleder

Bo Løvgren Larsen