Minikonfirmander

ET TILBUD TIL BØRN I 3. KLASSE

Efter juleferien bliver der igen mulighed for at gå til mini-konfirmand i Avedøre Kirke. Det er et tilbud til børn, der går i 3. klasse, fortrinsvis fra Avedøre skole. Alle er velkomne, enten de er døbt eller ej. Forløbet strækker sig over ti tirsdage over foråret, og slutter med en afslutning med børn og forældre! Børnene mødes kl. 14.30 i Avedøre Kirke og går hjem kl. 16.30. Den første gang bliver de fulgt frem og tilbage fra og til Avedøre skole. Folder med endelige datoer bliver lagt op her på siden, når den er klar.

Formålet med at gå til minikonfirmand er, at børnene skal lære kirken at kende. De skal med i tårnet og se klokkerne og prøve at kime med klokkerne. Børnene får også mulighed for at se, hvad der gemmer sig i kirkens kælder.

Hver gang bliver der fortalt fortællinger fra Bibelen og børnene får at høre, hvorfor vi holder jul, påske og pinse. De får talt om, hvad der sker, når et barn bliver døbt eller konfirmeret. Og hvad mon det er præsten siger, når et par bliver gift? eller når en død skal begraves.

Det plejer at være rigtig hyggeligt at gå til minikonfirmand! Der bliver hver gang serveret saftevand og boller. Det værste er som regel, at der ikke er en fortsættelse, når dette forløb er slut! I dette semester vil kirkekulturmedarbejder Rikke Strandgård og sognepræst Birgitte Jeppesen være ledere af minikonfirmand. Det er en rigtig god mulighed for at lære kirken at kende, den kirke, som de fleste af børnene er døbt i. Og så er det en god mulighed for at få et nærmere forhold til kristendommen, så børnene midt i en forvirret tid kan have et holdepunkt og nogen pejlemærker i deres liv.

Du kan tilmelde dit barn via tilmeldingen på denne side. Du er også velkommen til at kontakte Rikke Strandgaard på 21 16 27 76 eller på rist@avedoere-kirke.dk

Tilmelding til minikonfirmand

Rikke Strandgaard