IN-TRO

Intro

Intro er for dem som er nysgerrige på, hvordan nogle af livets store eller mindre spørgsmål hænger sammen med kristendommen. IN-TRO aftenenerne følger dette program:

17.30 til 18.00:

Vi indleder aftenen med en lille skarp: Vi har inviteret en gæst som har haft dagens tema særlig tæt inde på livet. Han eller hun slår temaet an med et stykke skarptskåret livshistorie.

18.00 til 18.20:

Vi spiser sammen - suppe fra Hjertetræets gryder. Under middagen og resten af aftenen vil der være bordkort.

18.30 til 18.45:

Efter maden vil én af kirkens præster perspektivere dagens tema med godbidder fra biblen og anden brugbar viden. Oplægget er tænkt til inspiration og provokation til den videre samtale omkring bordene.

19.00 til 19.45:

Ost og rødvin stilles frem og samtalen ved bordene kan begynde. Hvordan spiller dagens tema ind i mit liv – når jeg tænker på dagens tema, gør kristendommen da en forskel for mig? Til hver aften vil samtalen blive styret af nogle særligt udtænkte rammer som samtalekort ol.

19.45 til 20.00:

Vi slutter af i kirken med en aftensalme.

Hvis du gerne vil høre mere eller bare er nysgerrig, er du også velkommen til at skrive eller ringe til sognepræst Birgitte Jeppesen på mail: bj@km.dk  eller telefon 21162961.