Sorggruppe i Avedøre kirke - for dig der har mistet en nærtstående

Sorg er en kærlighed, som er blevet hjemløs
Sorg ikke er noget, der går over. Sorg er en kærlighed, vi ikke længere kan komme af med. Vi lever med sorgen og vi går igennem den. Den kan forandre sig med tiden og få en anden plads, men vi bærer den fortsat med os.

Sorggruppe i Avedøre Kirke
I en sorggruppe kan du finde støtte, hvis du har mistet en, du holder af.

Sorgruppen er et fortroligt rum, hvor du har mulighed for at få sat ord på og dele dine følelser, tanker og erfaringer med andre, der står i samme situation som dig. Erfaringer med sorggrupper viser, at sorgen kan blive lettere at bære ved at dele den med andre ligestillede.

En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Du behøver ikke have en stærk tilknytning til kirken for at deltage. Men gruppen vil mødes i kirkens lokaler og blive ledet af en præst.

Mødetidspunkter i foråret 2020
Sorggruppen mødes torsdage kl. 13.30 til 15.30 følgende datoer: den 23. januar, den 6. februar, den 20. februar, den 5. marts, den 19. marts, den 2. april, den 16. april, den 30. april og den 14.maj.

Optagelse i sorggruppen
Sorggruppen henvender sig til alle der har mistet en nærtstående, uanset om det er sket fornylig eller det er flere år siden. For at deltage anbefales det, at der er gået mere end tre måneder siden din kære gik bort.

Sorggruppen ledes af sognepræst Birgitte Jeppesen og ønsker du at komme med i sorggruppen eller at høre nærmere, er du velkommen til at henvende dig til hende på 21162961. Du kan også kontakte kirkekontoret på 21162507.

Personlig samtale er også en mulighed
Måske kan det virke overvældende at tale med flere mennesker om din sorg. Husk derfor, at du altid kan opsøge en af kirkens præster og bede om en personlig samtale.

Sorggruppen ledes af sognepræst Birgitte Jeppesen

Birgitte kan kontaktes på telefon 2116 2961.