Pigekoret

Dette kor, 16 piger, medvirker ved alle højmesser, dåbsgudstjenester og koncerter i kirken.

Der er optagelsesprøve og en vis prøvetid, for at kunne være med.
Man har noget bestemt tøj på i kirken, lærer at bruge noder og at synge rigtig flot, og kirken betaler løn for at man deltager i tjenesterne.

EN TYPISK UGEPLAN SER SÅLEDES UD:

Torsdag kl. 18.00-20.30:

18:00 - ca. 19:15:
Først opvarmning og træning af stemmerne
Gennemgang af søndagsgudstjenestens salmer.
Indstudering af korvers (en forholdsvis enkel sats over to-tre salmevers ofte af en nutidig forfatter)

19:15 - 19:30 PAUSE
Her drikker vi te og spiser kage, hvis ellers der er nogen der har bagt!

19:30 - 20:30:
Efter pausen arbejder vi på større og sværere musik.
To- til fire stemmige korsatser til musikgudstjenester og koncerter.

Søndag kl. 10.30 - ca. 12.15:

10:30 - 10:55 Prøve:
Opvarmning af stemmerne.
Repetition af gudstjenesten salmer.
5 minutter i ti går vi over i kirken og synger ved gudstjenesten.

JUL OG PÅSKE

I julen og påsken er der meget mere arbejde. Påsken er den mest travle tid. Korpigerne er i kirken hver dag fra onsdag før skærtorsdag til mandag 2. påskedag.

Løn

Kirken giver selvfølgelig løn for det store arbejde. Ved tilfredsstillende fremmøde ligger månedslønnen for nybegyndere fra kr. 1.000,- Der er en fridagsordning, så pigerne også kan få mulighed for at sove længe nogle søndage om året. Der er også en speciel ordning i sommerferien. Avedøre Kirke betaler også for kordragter og de kurser, korpigerne deltager i.

Organist Wents Reinbergs
Mobil: 21 16 28 62