Menuplan september 2020

Tirsdag

1

Oksekødboller i krydret tomatsovs med ris

Onsdag

2

Stegt flæsk med nye kartofler & persillesovs

Torsdag

3

Kyllingeschnitzel med citron, sild, peberrod, sovs og brasede kartofler

Fredag

4

Brunch tallerken m. Bacon & røræg & brunch Pølser & Røget laks & Rullepølse & Pandekage & melon & saga/brie ost & Græsk yoghurt & Hjemmebagt bolle & Rugbrød & Smør juice, kaffe og the      75 kr.

Mandag

7

Ovnstegt laks med ris og hollandaisesovs

Tirsdag

8

Bøf Lindstrøm med stegte kartofler og sovs

Onsdag

9

Kogt hamburgerryg med sennep, brune-/hvide kartofler og stuvet spinat

Torsdag

10

Mørbradgryde med hjemmelavet kartoffelmos

Fredag

11

Byg din egen burger

Mandag

14

Dejligt Stjerneskud med det hele 

Tirsdag

15

Krebinet med kartofler & stuvet grønærter & gulerødder             

Onsdag

16

Stegt flæsk med nye kartofler & persillesovs

Torsdag

17

Helstegt Kylling med kartofler, sovs og agurkesalat

Fredag

18

Dejlig Flæskestegssandwich

Mandag

21

Fisk & chips med salat, remoulade og citron

Tirsdag

22

Gordon blue med sovs og brasede kartofler

Onsdag

23

Kalvelever med bløde løg, kartofler, sovs og agurkesalat 

Torsdag

24

Hakkebøf m. bløde løg, sovs, kartofler & agurkesalat

Fredag

25

Chili Con Carne med salat og friskbagt brød

Mandag

28

Kentucky Souther fried chicken med ris, peanut butter sovs og soya

Tirsdag

29

Skipperlapsskovs med salat

Onsdag

30

Boller i karry med ris / kartofler

 

Der serveres salat til alle retter

Ret til ændringer forbeholdes

Menuplan oktober 2020

Torsdag

1

Forloren hare med kartofler, sovs og ribsgele

Fredag

2

Brunch tallerken m. Bacon & røræg & brunch Pølser & Røget laks & Rullepølse & Pandekage & melon & saga/brie ost & Græsk yoghurt & Hjemmebagt bolle & Rugbrød & Smør juice, kaffe og the      75 kr.

Mandag

5

Ovnstegt laks med pasta og gorgonzolasovs

Tirsdag

6

Kåldolmer med kartofler og sovs

Onsdag

7

Stegt flæsk med nye kartofler & persillesovs

Torsdag

8

Bankekød med hjemmelavet kartoffelmos

Fredag

9

Pariserbøf med det hele

Mandag

12

Dejligt Stjerneskud med det hele 

Tirsdag

13

Oksekødssuppe med kartofler, masser af grøntsager og kød-/melboller

Onsdag

14

Kogt oksebov med kartofler og peberrodssovs

Torsdag

15

Flæskesteg med brune-/kartofler, rødkål og sovs

Fredag

16

Tarteletter med høns i asparges

Mandag

19

Fisk & chips med salat, remoulade og citron

Tirsdag

20

Kogt hamburgerryg med sennep og flødekartofler

Onsdag

21

Stegt flæsk med nye kartofler & persillesovs

Torsdag

22

Mørbradbøffer med brasede kartofler og champignons a la creme

Fredag

23

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Mandag

26

Dejlig Flæskestegssandwich

Tirsdag

27

Krebinet med kartofler & stuvet hvidkål             

Onsdag

28

Kalvelever med bløde løg, kartofler, sovs og agurkesalat 

Torsdag

29

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, sovs & agurkesalat

Fredag

30

Frisk rødspættefilet med citron, remoulade, kartofler & persillesovs

Der serveres salat til alle retter

Ret til ændringer forbeholdes