Menuplan november 2019

Fredag

1

Dejlig Brunch med røget laks (75 kr). eller frisksmurt smørrebrød 

 

 

 

Mandag

4

Club sandwich med kylling, bacon og karrydressing

Tirsdag

5

Efterårsgryde på grisebov med masser af grøntsager

Onsdag

6

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Torsdag

7

Mortens And med Brunede-/ hvide kartofter, ribsgele, æblestykker, rødkål og sovs 75 kr.

Fredag

8

Lille lun ret eller frisksmurt smørrebrød

 

 

 

Mandag

11

Ovnbagt laks med pasta og hollandaisesovs

Tirsdag

12

Kogt røget Skinke med brune-/hvide kartofler, stuvet spinat og sennep

Onsdag

13

Gule ærter med masser af grøntsager, røget flæsk, rødbede og sennep

Torsdag

14

Stroganoff med hjemmelavet kartoffelmos

Fredag

15

Lille lun ret eller frisksmurt smørrebrød

 

 

 

Mandag

18

Pariserbøf med det hele

Tirsdag

19

Byg din egen Mexicanske tortillas med krydret oksekød, guacamole, salsa og revet ost  

Onsdag

20

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Torsdag

21

Flæskesteg med det hele (Denne gang er der nok)

Fredag

22

Lille lun ret eller frisksmurt smørrebrød

 

 

 

Mandag

25

Stjerneskud

Tirsdag

26

Boller i karry med ris samt kartofler

Onsdag

27

Kyllingeschnitzel m. brasede kartofler, ærter & paprikasovs

Torsdag

28

Hakkebøf / kalvelever med bløde løg, kartofler og sovs

Fredag

29

Lille lun ret eller frisksmurt smørrebrød

          Der serveres salat til alle retter. Ret til ændringer forbeholdes