Menuplan januar 2020

Torsdag

2

Southern fried chicken med sovs, Chutney og ris

Fredag

3

Dejlig Nytårs Brunch med champagne & kransekage 75 kr.

Mandag

6

Sej Gordon Blue med tortellini & gorgonzolasovs

Tirsdag

7

Cafe Hjertetræets populære biksemad med spejlæg 

Onsdag

8

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Torsdag

9

Ungarsk gullasch med hjemmelavet kartoffelmos  

Fredag

10

Tarteletter med høns i asparges

Mandag

13

Club Sandwich med kylling og bacon

Tirsdag

14

Fiskefrikadeller med kartofler og Remoulade sovs

Onsdag

15

Krebinetter med kartofler, stuves ærter & gulerødder

Torsdag

16

Mørbradgryde med Hjemmelavet kartoffelmos

Fredag

17

Byg din egen burger

Mandag

20

Stjerneskud med det hele

Tirsdag

21

Brunkål med kartofler, flæsk & medisterpølse

Onsdag

22

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Torsdag

23

Forloren Hare med kartofler, sovs & ribsgele

Fredag

24

Fish and chips med remoulade

Mandag

27

Pasta Carbonara

Tirsdag

28

Hønsekødsuppe med masser grøntsager, kartofler & mel-/ kødboller 

Onsdag

29

Krydrede skinke-/vikingekøller med kartofler & sovs

Torsdag

30

Hakkebøf / kalvelever med bløde løg, kartofler og sovs

Fredag

31

Pariserbøf med det hele