Menuplan marts 2020

Mandag

2

Sej Gordon Blue med ris og Hollandaise sauce

Tirsdag

3

Krebinetter med kartofler, stuvet blomkål og gulerødder

Onsdag

4

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Torsdag

5

Forloren hare med kartofler, sovs og ribsgele

Fredag

6

Dejlig Brunch 75 kr. eller frisksmurt smørrebrød

Mandag

9

Club Sandwich med kylling, bacon og karrydressing

Tirsdag

10

Medisterpølse med kartofler, sovs og rødkål

Onsdag

11

Hamburgerryg med stuvet spinat med brunede-/hvide kartofler og sovs

Torsdag

12

Mørbradgryde med Hjemmelavet kartoffelmos

Fredag

13

Boller i Karry med ris / kartofler

Mandag

16

Fisk og chips med remoulade og citron

Tirsdag

17

Rullesteg med kartofler, rosenkål og sovs

Onsdag

18

LUKKET  ( VI ER PÅ KURSUS )

Torsdag

19

Roastbeef med flødekartofler

Fredag

20

Kylling i karry a la Roxana med masser af grønsager

Mandag

23

Pandestegt Laks med pasta og gorgonzolasovs

Tirsdag

24

Spaghetti bolognese med salat, friskbagt brød og revet ost

Onsdag

25

Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs

Torsdag

26

Hakkebøf / kalvelever med bløde løg, kartofler og sovs

Fredag

27

Svensk pølseret

Mandag

30

Stjerneskud med det hele

Tirsdag

31

Osso Buco med kartoffelmos, sovs og porrer