Maleri af Marianne Fischer

I foråret 2014 udstillede Marianne Fischer på foranledning af Karin Bjerg Helmersen en række malerier i Menighedssalen. I den forbindelse hang dette billede i samtalerummet og vi var så glade for det, at vi besluttede at anskaffe det


Maleri af Aage Nielsen

Aage Nielsen har doneret sit billede via Lisa Kjær.


Maleri af Deolinda Fonseca


Glaskunst af Andrew Jason Brown

ANDREW JASON BROWN

Kunsthåndværkeren 
Internationalt islæt ved Isefjorden.

Andrew er brite med uddannelsesmæssig baggrund i England og Frankrig. Han er dansk gift og har bopæl i Frederiksværk - et puslespil af internationale impulser, som nu præges og inspireres af skandinaviske traditioner. Men Andrew har også vist sine store evner og empati som skulpturel kunstner. Han har skabt en spændende sammenkobling af glas og granit, der blandt andet har ført til opgaver som interiørdesigner. Han er permanent repræsenteret, og 
har udstillet skulpturer og glas på adskillige ansete museer i ind- og udland. Samarbejdet med forskellige stenhuggere har realiseret Andrews skulpturelle ideer. Han er betaget af kontrasten mellem granits struktur og tyngde i samspil med transparensen og letheden i glas - rå strukturer op imod det blankpolerede. Vekselvirkningen og ligheden mellem de to naturlige materialer har givet Andrew nye ideer til, hvorledes disse emner kan bearbejdes til brug i moderne arkitektur og billedkunst.

Marianne Fischer

Opstandelseskirken Marianne Fischer udstiller akrylmalerier på Hovedbiblioteket i december måned. Inspirationen for de fleste af hendes malerier er naturoplevelser i bl.a. Utterslev Mose og Rørvig. 
Derudover tager en del af billederne udgangspunkt i historier fra Bibelen eller hendes egne eventyr. Farverne i malerierne er præget af årstidernes skiften. Marianne Fischer eksperimenterer med grænsen mellem det impressionistiske og abstrakte.
Marianne Fischer har tidligere udstillet bl.a. i Det Teologiske Fakultets Kantine, Codanhuset og Skt.Lukas Stiftelsens Hospice.